Advertentie doelstellingen

Scoor met
Cups 4 Clubs!

Cups 4 Clubs ziet koffiebekers als een echte OOH-marketingtool. Bij het maken van een advertentie, is het belangrijk om jouw zakelijke doelstellingen te begrijpen. Hetzelfde geldt in de sport: Als je wilt scoren, moet je weten waar de goal staat. Met andere woorden, zonder doel kan je niet scoren, dus de doelen moeten helder zijn. Het is dus belangrijk dat je duidelijk hebt wie en wat je wilt bereiken. Je moet bedenken wat je teweeg wilt brengen bij het publiek nadat ze visueel kennis hebben gemaakt met jouw koffiebeker-advertentie. Om de doelstellingen te bepalen, zijn er door ons drie opgesteld waar ze onder kunnen vallen:  

Doelstelling 1:

Bewustwording
en bekendheid

Met deze doelstelling wil je dat mensen interesse in je bedrijf, product of dienst krijgen. Bij het vergroten van de merkbekendheid vertel je mensen wat jouw bedrijf zo waardevol maakt.  

De subdoelen helpen mee om een goede campagne te draaien samen met Cups 4 Clubs. De subdoelen zijn merkbekendheid, exposure en herhaling. Lees er hieronder meer over!. 

Jouw zakelijke doel en onze diensten

Merkbekendheid

Zakelijke doel: Vergroot de bekendheid van jouw bedrijf, dienst of merk bij potentiële klanten.
Cups 4 Clubs: Plaats je merk op onze cups. Hiermee laat jij zien waar je voor staat en bereik een miljoenen publiek!

Exposure

Zakelijke doel: Jouw advertentie laat je aan zo veel mogelijk mensen in je doelgroep zien en wordt daarna doorgestuurd!
Cups 4 Clubs: Gebruik voor jouw campagne een interactief filter op de cups, met deze leuke gadget val je enorm op!

Herhaling

Zakelijke doel: Zoveel mogelijk gezien worden, via de kracht van herhaling.
Cups 4 Clubs:
Uit een neurologisch onderzoek is gebleken dat een boodschap 20 keer herhaald moet worden om een duurzame impact te maken in de gedachte van een persoon. We helpen je graag!
Doelstelling 2:

Overweging​
en nadenken

Dit zijn doelstellingen die ervoor zorgen dat mensen over je bedrijf gaan nadenken en op zoek gaan naar meer informatie. Heb je een vacature beschikbaar en wil je mensen via onze koffiebekers kennis laten maken met jouw bedrijfsvacatures? 

Met deze doelstelling zorg je voor verkeer naar je website of social media kanalen. Hiermee kan jij met jouw bedrijf een advertentie maken waarmee mensen worden aangemoedigd om de website te bezoeken voor meer informatie. Op basis van de subdoelen kunnen we de campagne via Cups 4 Clubs beter inrichten. 

Jouw zakelijke doel en onze diensten

Verkeer

Zakelijke doel: Leid jouw doelgroep via Cups 4 Clubs naar bijvoorbeeld een webpagina van je website, blog, vacaturepagina of productinfo!
Cups 4 Clubs: Plaats een speciale link of QR code met een link naar je website of contactgegevens en plaats deze op onze cups!

Appinstallaties

Zakelijke doel: Jouw doel is om meer downloads te krijgen op je app, leid ze naar de AppStore!
Cups 4 Clubs: Stuur mensen via onze cups door naar de AppStore, zodat ze de app van jouw bedrijf kunnen downloaden!

Betrokkenheid

Zakelijke doel: Bereik mensen die je via een ander kanaal ook aan je wil binden.
Cups 4 Clubs: Nodig mensen via onze cups uit om jouw Instagram of Facebook te liken en te volgen.
Doelstelling 3:

Re-marketing
en conversies

Dit zijn doelen waarbij je de mensen die al interesse in je bedrijf hebben, toejuicht om jouw product of dienst te gebruiken of te kopen.

Moedig jouw potentiële klant aan, zodat hij over de finish komt en met jouw product of dienst als trofee naar huis gaat.  Op basis van de subdoelen kunnen we de campagne via Cups 4 Clubs beter inrichten. 

Jouw zakelijke doel en onze diensten

Conversies

Zakelijke doel:
Stimuleer mensen om een actie uit te voeren. Denk daarbij aan een aankoop in een webshop, het invullen van een formulier ingevuld voor een offerte, een brochure downloaden, het klikken op de aanmeldlink op jouw site.
Cups 4 Clubs:
Plaats een advertentie op de koffiebeker die mensen stimuleert. Help ze doormiddel van een QR-code of speciale link!

Winkelverkeer/ evenementen

Zakelijke doel: Plaats jouw nieuwe locatie of evenement op de cups! Promoot hiermee je fysieke bedrijfslocaties bij regionale clubs waardoor je een publiek bereikt die naar jouw winkel of evenement komt.
Cups 4 Clubs: Plaats op onze cups waar de mensen moeten zijn! Leid mensen naar je zaak, bijeenkomst of je evenement. Laat de gegevens achter of zet er een routebegeleiding bij.

Verkopen uit catalogus

Zakelijke doel: Laat producten of aanbiedingen van jouw winkel of product zien op de koffiebeker. Hiermee kan je de verkoop stimuleren.
Cups 4 Clubs: Jij hebt 168cm2 ter beschikking om jouw advertentie op te plaatsen! Gebruik ze om jouw producten te verkopen!

Meld je aan!

Kom nu in de handen, van jouw aanstaande klanten! Met bovenstaande doelen helpen wij jouw campagne succesvol maken. Ben je overtuigd? Meld je dan nu aan! Toch nog vragen? Neem gerust contact op!